Privacy Statement

U vertrouwt ons uw betalings- en persoonsgegevens toe. We hechten veel waarde aan dat vertrouwen. Hier beschrijven we hoe we zorgen voor de bescherming van uw persoonsgegevens.

Wij zorgen al decennia voor uw betaalgegevens en van die van miljoenen andere Nederlanders. Daarom voldoen wij aan:


    remove
  • de Wet Financieel Toezicht
    remove
  • de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme
    remove
  • de Telecommunicatiewet
    remove
  • de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming
    remove
  • de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming

Onze werkprocessen zijn helemaal ingericht op de strenge eisen van al deze wetten. En ons dataverkeer is robuust beschermd. Zo verzekeren wij u van uw privacy en die van uw klanten.

Basisprincipes van privacy

Dat we aan deze wetten voldoen, betekent kort door de bocht dat we ons aan deze basisprincipes houden:


    remove
  • We vertellen u over uw rechten en handelen pas als u toestemming geeft om uw gegevens te verwerken
    remove
  • We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor de uitvoering van ons werk.
    remove
  • We verzamelen alleen de gegevens die voor ons werk noodzakelijk zijn.
    remove
  • We zorgen dat uw persoonsgegevens correct zijn en blijven.
    remove
  • We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.
    remove
  • We beschermen uw persoonsgegevens tegen toegang door onbevoegden, verlies of vernietiging.
    remove
  • We kunnen aantonen aan deze regels te voldoen.

Databeheerder én dataverwerker

Op het gebied van privacy hebben wij juridisch gezien een dubbelrol. We registreren en beheren persoonsgegevens van onze klanten, uw klanten en onze medewerkers. In die zin zijn we officieel databeheerder en aansprakelijk voor de zorgvuldige omgang met data.

Daarnaast behandelen we betalingsgegevens namens onze klanten, zoals ING, Equens, ACI en Bancontact. In die situatie zijn wij dataverwerker. Onze klanten zijn databeheerder en aansprakelijk voor de omgang met gegevens. Zij stellen specifieke eisen aan onze omgang met uw data, die we vastleggen in een samenwerkingsovereenkomst. Deze voeren wij nauwgezet uit. In beide rollen zorgen we dat uw privacy zorgvuldig is beschermd.

+31 (0)88 990 7700

Maandag t/m vrijdag

09:00 uur - 17:00 uur