DNS instellingen CCV Shop servers
Geplaatst door Rutger Koebrugge, Last modified by Randy Stulen aan 26 April 2017 15:05

Hieronder kun je de DNS instellingen vinden om een domein door te verwijzen naar de servers van CCV Shop.

-DNS CNAME   : www.jouwdomeinnaam.nl naar "ccvshopserver.nl." (let op de . achter .nl, die "punt" moet er achter!)
-DNS A record : jouwdomeinnaam.nl naar "87.233.238.61"
-DNS TXT       : jouwdomeinnaam.nl naar "v=spf1 include:spf.ccvshop.eu ~all"

Als jouw provider dit niet ondersteunt dan kun je de volgende DNS wijzigingen toepassen:
-DNS A record : www.jouwdomeinnaam.nl naar "87.233.238.61"
-DNS A record : jouwdomeinnaam.nl naar "87.233.238.61"
-DNS TXT       : jouwdomeinnaam.nl naar "v=spf1 include:spf.ccvshop.eu ~all"

Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met de host waar je het domein in beheer hebt.
Vaak willen deze je wel helpen met het instellen van het domein.

(let op: Mocht je een foutmelding "webwinkel niet gevonden" krijgen, dan is het domein waarvoor je de DNS
ingesteld hebt waarschijnlijk nog niet bekend bij jouw webwinkel, stuur in dit geval een e-mail aan support@ccvshop.nl
met het verzoek om het domein voor je te koppelen aan jouw webwinkel)